De perfecte locatie

Vergaderen weg van het kantoor geeft je meer creativiteit, focus en resultaten. Logieslogees biedt een unieke locatie aan om te vergaderen in een rustige en huiselijke omgeving. Even pauze nodig tussen het vergaderen door? Geniet van een wandeling langsheen de Schelde of neem de veerpont en trek de polders in.

Dankzij de centrale ligging is logieslogees de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke meeting. Antwerpen, Gent en Brussel zijn vlot te bereiken via de autosnelweg. Bovendien geniet u van gratis parking op wandelafstand in het gehele dorp. 

Consultancy interieur en design

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor jouw fotoshoot? Het achterliggend landschap met uniek zicht spreekt tot ieders verbeelding. De lichtrijke leefruimte en kamers zorgen voor mooie, frisse foto's. Doe daar die leuke meubeltjes bovenop en maakt ongetwijfeld that perfect picture! 

Consultancy Wood line design en inrichting

Geen opgelegd ritme of regels bij ons. Op uw vraag werken wij een persoonlijke formule uit. Een dagprogramma met broodjes- of culinaire lunch, vergaderingen die aangevuld worden met een wandeling of teambuildingsactiviteiten in de buurt. Of meetings die gespreid worden over meerdere dagen? We bespreken het graag. De Bed & Breakfast biedt slaapplaats aan voor 6 personen. 

Consultancy Brass line inrichting en design
Instagram Facebook

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn