Genietend van al dat moois

Dat doe je niet enkel wanneer het uitzicht je de adem beneemt. Hier, in het landelijke en stille Tielrode, logeer je namelijk in zorgvuldig uitgekozen en samengestelde designkamers, en dat zorgt voor een inspirerende omgeving.

Onze drie kamers - Inzicht, Uitzicht & Doorzicht - hebben elk hun eigen troeven. Nu eens donker en intiem, dan weer puur en fragiel of gezegend met een uniek polderpanorama. Voeg daar nog wegdromen in een heerlijk bed en genieten van een uitgebreid ontbijt aan toe en je beleeft een weekendje weg dat aanvoelt als een hele week vakantie.

Ook voor zakenreizigers vormt de Bed & Breakfast een unieke locatie om even op adem te komen tussen het werken door. Je verblijft in een huiselijke sfeer met al het nodige comfort. We stellen voor jou een ontbijt naar wens samen, zodat je vol energie aan je vroege werkdag kan beginnen.

Ontdek onze kamersarrow right
ARCK studio. galerij - 9
ARCK studio. galerij - 11
ARCK studio. galerij - 12
ARCK studio. galerij - 13

Na een verfrissende tocht in de natuur kan je ontspannen in de harmonieuze sfeer van de ontbijt- en zitruimte. Hier vind je trouwens ook onze honesty bar, gevuld met een assortiment van wijnen, streekbieren en verfrissende dranken, net als gratis koffie en thee.

Wil jij je weekend extra bijzonder maken, reserveer dan onze Weltevree hottub bij je verblijf. Verscholen in het tuinpaviljoen staat hij voor je klaar. Het is fijn om even ├ęcht samen te zijn, weg van alles.

Hier kom je instant tot rust. De Scheldeoevers mogen dan wel wachten tot je ze ontdekt, deze plek achterlaten doet gegarandeerd een tikkeltje pijn.  bij je verblijf. Verscholen in het tuinpaviljoen staat hij voor je klaar. Het is fijn om even ├ęcht samen te zijn, weg van alles.

Logieslogees. Logies met ontbijt te Tielrode
Instagram Facebook

Credits and Copyrights All rights reserved. | Privacy | Disclaimer

Website design & development by Logo Popkorn